Forum GILERA.com.pl: PROSZE O DANE TECHNICZNE 180CCM - Forum GILERA.com.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

PROSZE O DANE TECHNICZNE 180CCM Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   norbisimson Ikona

• Grupa Użytkownik
  • Postów 88
  • Rejestracja pią, 28 sie 09
  • Interests:motoryzacja

Napisano 29 września 2009 - 22:34

Tak jak w opisie czy ktoś mógłby mi podać ile koni ma hexagon 180 a ile runner 180 bo kolega mowił mi ze hexagon ma 19 a runner 24.To prawda??.Ważne to dla mnie bo robie swapa i chce jak najmocniejszy silnik poj.max do 180
Tuning: :-)
Silnik 180ccm 2t
gaznik dellorto 25
ssanie malossi
wariator malossi multivar 2000
wypolerowany kanał wydechowy
zawór polini
Membranki polini
docisk hebo
sprezynki sprzegła hebo
stożek.
Ale bedzie full custom!!!!
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Młodyrr Ikona

• Grupa Użytkownik
  • Postów 123
  • Rejestracja śro, 12 sie 09
  • Motocykl:slider 180 & f4is
  • Rok produkcji:2003
  • Interests:łoo

Napisano 30 września 2009 - 11:13

Napewno hexagon ma mniej od runnera, jest chłodozny powietrzem, i wogóle dłuzszy silnik ma i o ile sie nie myle to 4t. Bierz runnera 180 2t ew aprili 150 2t. Tez robiłem swapa i przejżałem wszystko ;) A runner ma chyba lekko ponad 19 kunia :)najlepszy wybór. Tylko potrzebny Ci jest silnik + kpl elektryka+ koło tył + wydech, rozrusznik kpl układ chłodzenia ogólnie podbij na gg to ci pwoiem co i jak.
0

#3 Gość_madmaxwawa_*

• Grupa Gość

Napisano 16 października 2009 - 19:31

Młodyrr napisał:

Napewno hexagon ma mniej od runnera, jest chłodozny powietrzem, i wogóle dłuzszy silnik ma i o ile sie nie myle to 4t. Bierz runnera 180 2t ew aprili 150 2t. Tez robiłem swapa i przejżałem wszystko :D A runner ma chyba lekko ponad 19 kunia :)najlepszy wybór. Tylko potrzebny Ci jest silnik + kpl elektryka+ koło tył + wydech, rozrusznik kpl układ chłodzenia ogólnie podbij na gg to ci pwoiem co i jak.

nie wiem jak runner 2 t, ale dna 180 4 t ma 21 kucy i tyle tez powinien miec runi 180 4t- chociaz na necie roznie podaja- ale wychodzi na to, ze 2t nie jest mocniejsza, tylko latwiej ja podrasowac/podkrecic, ale i pali wiecej- 180 4t powinna sie miescic w 4 w miescie
0

Strona 1 z 1