Strona 1 z 1
Stalker nie pali :( (Gdy się zagrzeje :) )
Napisano 19 czerwca 2014 - 15:29
Witam, to znowu ja i mój Stalkerek
Otóż:
Pojechałem sobie dzisiaj z kolegami na basen(Rybnicka Ruda- polecam) i gdy wracaliśmy, ni stąd ni zowąd Gilera zgasła. Zjechałem na pobocze, sprawdzam co jest grane, patrzę, niema iskry. Zadzwoniłem po brata, żeby przyjechał czymś do czego dałoby się zapakować skuter, i w trakcie czekania na niego pomyślałem sobie: "A co mi tam, spróbuję zapalić " Kopię, iiii... Stalker ożył Dobra, brat przyjechał, powiedziałem mu, że może jechać z powrotem do dziewczyny. I po ±1km Stalker znowu zgasł, odczekałem chwilę, zapalił. I po kolejnych 2km zgasł po raz 3, ale już nie chciał zapalić
Pchałem go z 5km, cały czas pod lekką górkę(Silny jestem ), "dojechałem" do domu, jako że jestem ciekawskim człowiekiem, to włączyłem zapłon, położyłem nogę na kopce, nacisnąłem i..
ZNOWU ZAPALIł!
Już nie mam z nim siły
Wie ktoś co to może być?
PS. Miłej lektury, bo wyszło mi małe opowiadanie
Otóż:
Pojechałem sobie dzisiaj z kolegami na basen(Rybnicka Ruda- polecam) i gdy wracaliśmy, ni stąd ni zowąd Gilera zgasła. Zjechałem na pobocze, sprawdzam co jest grane, patrzę, niema iskry. Zadzwoniłem po brata, żeby przyjechał czymś do czego dałoby się zapakować skuter, i w trakcie czekania na niego pomyślałem sobie: "A co mi tam, spróbuję zapalić " Kopię, iiii... Stalker ożył Dobra, brat przyjechał, powiedziałem mu, że może jechać z powrotem do dziewczyny. I po ±1km Stalker znowu zgasł, odczekałem chwilę, zapalił. I po kolejnych 2km zgasł po raz 3, ale już nie chciał zapalić
Pchałem go z 5km, cały czas pod lekką górkę(Silny jestem ), "dojechałem" do domu, jako że jestem ciekawskim człowiekiem, to włączyłem zapłon, położyłem nogę na kopce, nacisnąłem i..
ZNOWU ZAPALIł!
Już nie mam z nim siły
Wie ktoś co to może być?
PS. Miłej lektury, bo wyszło mi małe opowiadanie
Napisano 19 czerwca 2014 - 19:18
Może nie na przykładzie Runnera, ale w Simsonie na elektronicznym zapłonie miałem tak, że po około 30 minutach jazdy iskra znikała, później czas się skracał aż pod koniec nawet po nocy i wystudzeniu silnika iskry już nie było- winnym był moduł.
Napisano 20 czerwca 2014 - 07:27
Lepiej nowy- RMS, czy używka oryginalny?
Bo niestety nie mam aktualnie pieniędzy
Stalker musiał się zepsuć akurat jak całe oszczędności poszły na telefon
BTW. jaki był oryginalny? Bo ja mam czerwony z Mitsuby, a jak patrzę na allegro, to niektóre są jeszcze Ducati
Bo niestety nie mam aktualnie pieniędzy
Stalker musiał się zepsuć akurat jak całe oszczędności poszły na telefon
BTW. jaki był oryginalny? Bo ja mam czerwony z Mitsuby, a jak patrzę na allegro, to niektóre są jeszcze Ducati
Użytkownik serek98 edytował ten post 20 czerwca 2014 - 07:30
Strona 1 z 1