Strona 1 z 1
Jakie ciśnienie powinno być w kołach?
Napisano 04 września 2011 - 14:32
Zależy jakie masz opony. Jest na nich napisane zazwyczaj żeby była pewność bo jedne są sztywniejsze i potrzebują mnie powietrza a inne, miękkie wymagają dopompowania.
Jeśli nie będzie to tak około 3atm. wbij i zobacz czy nie za twardo jest.
Jeśli nie będzie to tak około 3atm. wbij i zobacz czy nie za twardo jest.
Nie pomagam na PW, ewentualnie odpłatnie na zasadach 15zł za każdą rozpoczętą godzinę pracy. W razie pytań, wystawiam F-VAT i dojeżdżam do klienta :)
PISZ NA FORUM, NIE PW
Napisano 05 września 2011 - 21:25
3at? oszaleliście? 2-2,2 max na zwykłe opony do Rki.
- Co wolisz? Awangardę czy surrealizm? - Postmodernizm ... - Artysta? - Nie .. moderator na forum.
Masz problem ze skuterem? Najpierw przeszukaj forum, jeśli nie znajdziesz, załóż nowy temat. Do mnie nawet nie pisz PW bo nie odpowiem - nie mam po prostu czasu zajmować się każdym przypadkiem z osobna. Szanuj mój czas - sam też na pewno chcesz, żeby ktoś szanował Twój.
Masz problem ze skuterem? Najpierw przeszukaj forum, jeśli nie znajdziesz, załóż nowy temat. Do mnie nawet nie pisz PW bo nie odpowiem - nie mam po prostu czasu zajmować się każdym przypadkiem z osobna. Szanuj mój czas - sam też na pewno chcesz, żeby ktoś szanował Twój.
Napisano 06 września 2011 - 13:56
Szczupi ja na 2.5-2.8 ganiam już kupę czasu i nic się nie dzieje z oponami, biorą równomiernie i przy tej twardości dopiero jakoś przyczepność łapią.
Nie pomagam na PW, ewentualnie odpłatnie na zasadach 15zł za każdą rozpoczętą godzinę pracy. W razie pytań, wystawiam F-VAT i dojeżdżam do klienta :)
PISZ NA FORUM, NIE PW
Napisano 06 września 2011 - 19:00
Ja też mam powyżej 2at bo 2,3 z przodu i 2,6 z tyłu, tylko, że ja mam wzmacniane opony o podwyższonych indeksach prędkości.
- Co wolisz? Awangardę czy surrealizm? - Postmodernizm ... - Artysta? - Nie .. moderator na forum.
Strona 1 z 1